skip to Main Content
Junior Merchandise Manager (M/V) Full Time

Junior Merchandise Manager (M/V) full time

Jolo Fashion Group ontwerpt, ontwikkelt en distribueert kindermodemerken. Ieder merk heeft zijn eigen DNA en opereert onafhankelijk. Alle merken maken gebruik van de gedeelde backoffice & distributie centra van Jolo Fashion Group. Samen vormen ze een internationaal merkenportfolio, dat in meer dan 20 landen wordt verkocht.

Binnen Jolo Fashion Group zijn we op zoek naar een Junior Merchandise Manager die de ambitie heeft om door te groeien naar Senior Merchandise Manager.

Functie
Samen met de rest van je team ben je ervoor verantwoordelijk dat alle processen, startend bij design tot aan uitlevering aan de klant, soepel verlopen. Je houdt je bezig met het aanvragen en controleren van samples, helpt mee met fotografie en social media, en ook bewaak je mede de planning en deadlines van de verschillende productie fases. Je onderhoudt contacten- en communiceert met leveranciers en fabrikanten over de hele wereld. Er komt veel administratie kijken bij jouw functie dus het is belangrijk dat je goed georganiseerd bent. Ook is het belangrijk dat je op termijn zelf met enige regelmaat reist naar fabrikanten en leveranciers met name in het Verre Oosten. In Nederland hebben we locaties zowel in Amsterdam – Amstelpark als in Brabant.

Profiel
  • Een afgeronde HBO opleiding in de mode
  • Starter tot maximaal 3 jaar werkervaring binnen de modebranche
  • Enige ervaring van Excel is noodzakelijk
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Team player
  • Hands- on mentaliteit
  • Zelfstandige en flexibele werkinstelling
  • Stressbestendig

Solliciteren
Wil je meer informatie over onze organisatie? Kijk dan op www.jolo.nl Herken je jezelf in bovenstaand profiel dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Stuur je motivatie met cv naar j.verhulst@jolo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top