skip to Main Content
Online Marketeer (min. 32 Uur) – Kixx International B.v.

Online Marketeer (min. 32 uur) – Kixx international b.v.

Online Marketeer (min. 32 uur)

Wie zijn wij?

Kixx International B.V. bestaat uit twee succesvolle webshops: Kixx Online en Olliewood én een stenen winkel – Kixx Kidswear – in de gezelligste straat van Alkmaar. Wij verkopen uitsluitend merkkleding: zowel baby-, kinder- als tienerkleding van meer dan 200 verschillende merken.

Onze shops zijn er om een eigen stijl te ontdekken. Als ambassadeur van iedere persoonlijkheid weten wij dat iedereen anders is en andere wensen heeft. Dat het vinden van kleding een ontdekkingsreis is, juist als je kind bent. Net als onze klanten zijn wij altijd in ontwikkeling, waarbij we rekening houden met de nieuwste trends. Zodat iedereen een outfit kan vinden die aansluit bij wie hij of zij is. Middels navigatie en inspiratie willen wij het de klant makkelijker maken te kiezen wat bij kids past, met als output: een goed gevoel.

Wat ga je doen?

Als Online Marketeer ben je samen met 2 collega’s verantwoordelijk voor de online activiteiten van Kixx International B.V. Jouw passie begint bij de uitdaging om onze online marktpositie in te vergroten. In deze rol zorg je ervoor dat onze producten goed te vinden zijn via verschillende online kanalen. Je hebt ervaring met diverse online marketing kanalen (SEA, SEO, e-mail- en/of affiliate marketing) en daarnaast heb je kennis van usability en conversie optimalisatie. Binnen ons marketingteam krijg je veel vrijheid om online marketing strategieën uit te voeren en om unieke ideeën aan te dragen voor onze marketing campagnes.

Wie ben jij?

Je bent creatief en altijd op zoek naar vernieuwing. Je beschikt over HBO-werk en denkniveau en hebt een aantal jaar ervaring in een commerciële webshopomgeving. Je wordt enthousiast van KPI’s en houdt de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Je bent analytisch ingesteld, hebt de effecten van de verschillende kanalen goed in beeld en bent in staat deze te evalueren en optimaliseren. Je hebt goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels. Heb je ervaring met Magento, dan is dit een pré. Ook niet geheel onbelangrijk: je vindt kinderkleding net zo leuk als wij!

Wat bieden wij?

Een uitdagende, verantwoordelijke functie in een markt die continu in beweging is. Uiteraard ontbreekt het in deze functie niet aan ruimte voor eigen initiatief. Wij bieden een marktconforme arbeidsovereenkomst met dito salaris. En last, but certainly not least: een leuk team collega’s die garant staan voor een positieve vibe in een informele werkomgeving.

Enthousiast geworden?

Stuur dan je reactie in de vorm van je cv voorzien van foto én een motivatie naar vacature@kixx-online.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top