skip to Main Content
Senior Merchandise Manager (M/V) Full Time

Senior Merchandise Manager (M/V) Full time

Jolo Fashion Group ontwerpt, ontwikkelt en distribueert kindermodemerken. Ieder merk heeft zijn eigen DNA en opereert onafhankelijk. Alle merken maken gebruik van de gedeelde backoffice & distributie centra van Jolo Fashion Group. Samen vormen ze een internationaal merkenportfolio, dat in meer dan 20 landen wordt verkocht.

Binnen Jolo Fashion Group zijn we op zoek naar een ervaren SENIOR Merchandise Manager.

Functie
Als merchandise manager ben je de spil in het web tussen leverancier (fabrikant), verkoop en klant. Je werkt internationaal en bent bereid om regelmatig naar onze partners in het Verre Oosten te reizen en leveranciers te bezoeken om productie door te spreken en/of te checken. Je bent van begin tot einde verantwoordelijk voor alle productie van een of meerdere merken. Van de salesman samples in het begin van het verkoopseizoen tot levering van het eindproduct aan de klant. Je bent een echte team player en werkt nauw samen met het design team – de brand/ product manager – andere merchandisers en de sales teams. Jij beoordeelt de productie als eindverantwoordelijke en stemt waar nodig af met de brandmanager. De planning en deadlines moet je als Senior Merchandise Manager nauwlettend in de gaten houden en bewaken, zodat er op tijd geleverd kan worden aan alle klanten. In Nederland werk je voor deze functie of in Amsterdam – Amstelpark of in Brabant.

Profiel

  • HBO werk- en denkniveau (voorkeur TMO AMFI)
  • Ruime werkervaring (minimaal 3-5 jaar) binnen de modebranche in een soortgelijke functie
  • Uitgebreide kennis van Excel is noodzakelijk
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Team player
  • Hands- on mentaliteit
  • Gevoel voor commercialiteit en resultaatgericht
  • Zelfstandige en flexibele werkinstelling
  • Stressbestendig

Solliciteren

Wil je meer informatie over onze organisatie? Kijk dan op www.jolo.nl Herken je jezelf in bovenstaand profiel dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Stuur je motivatie met cv naar j.verhulst@jolo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top