Ga naar hoofdinhoud
4funkyflavours

4FunkyFlavours richt zich op Duitse markt

Het vrolijke (kinder)modemerk 4FunkyFlavours is de afgelopen maanden meerdere samenwerkingen aangegaan met Duitse agenten. In een jaar tijd heeft het merk de webshop en klantenservice aangepast aan de Duitse markt, een aantal (kinder)modebeurzen bezocht en uiteindelijk vier nieuwe contracten getekend.

Nieuwe samenwerkingen
Drie van de vier nieuwe agenten zullen zich richten op damesmode. De andere agent, Mauro Principi van Principi Fashion zal starten met de lente en zomercollectie van 2019 voor kinderen. Hij zal zich richten op de kindercollecties in Noordrijn-Westfalen en Rijnland-Palts. Principi Fashion is al 25 jaar een ervaren agent in de modewereld en heeft bekende Spaanse, Italiaanse en Franse merken in Duitsland.

OEKO-TEX
Alle agenten van 4FunkyFlavours willen de OEKO-TEX standaard toepassen in meer dan 70% van de kleding. Deze standaard is een wereldwijd, consistent en onafhankelijk test- en certificeringssysteem voor ruwe, half afgewerkte en afgewerkte textielproducten. Ook de unieke, kleurrijke retrostijl van 4FunkyFlavours heeft een belangrijke rol gespeeld bij de beslissing van de agenten.

Website 4FunkyFlavours: www.4funkyflavours.eu

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top