skip to Main Content

Aaliyah (13) presenteert met trots eerste duurzame collectie tienermodemerk Divapowerdp

Gisteravond presenteerde Aaliyah Saleh (13) haar eerste collectie van haar Divapowerdp modemerk. Ze is daarmee ’s werelds jongste modeontwerpster met een eigen duurzame tienerkledinglijn.

De Eileen Flair Pants, met ritsen op de broekspijpen, was het meest in het oog springend ontwerp. De kleding van Divapowerdp is van duurzame materialen en wordt lokaal geproduceerd. Met haar kledinglijn wil deze jonge ondernemer uit Amsterdam tieners inspireren tot ander – duurzamer – koopgedrag.

Aaliyah Saleh: “Iedereen was super enthousiast om mijn eerste collectie te zien! Gisteravond was spannend, en ik heb zoveel leuke en positieve reacties gehoord! Dat geeft me heel veel energie om door te gaan. Mijn doel is om jonge mensen te motiveren en inspireren tot ander, duurzamer, koopgedrag. Deze knitwear kledinglijn is de eerste collectie, ik sta nu al te popelen om de volgende collectie uit te brengen, dus hou mijn site maar in de gaten.”

Divapowerdp is een volledig duurzaam kledingmerk; vanaf de pluk van het katoen, de werkomstandigheden, het gebruik van natuurlijke kleurstoffen tot de labels aan toe. Alle gebruikte stoffen zijn vrij van chemicaliën en de kleren worden in Nederland geproduceerd door Makers Unite. Makers Unite heeft voornamelijk vluchtelingen in dienst. Divapowerdp staat voor chique, stoer, trendy en tijdloos. De ‘knitwear’ kledinglijn brengt ontwerpen op de markt die geschikt zijn als vrijetijdskleding, sportkleding en een avondje uit. Door het gebruik van goede en eerlijke katoen gaat de kleding langer

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top