Ga naar hoofdinhoud

Aan het woord: Anneke Kuenen van Hemels voor Kinderen in Boxmeer 


In ‘Aan het woord’ vragen we retailers hoe het afgelopen seizoen is verlopen, wat dé trends van het moment zijn en welke merken zichtbaar groeien in populariteit. Deze week spreekt KIDS met de eigenaresse van Hemels voor Kinderen in Boxmeer.

Eigenaresse Hemels voor Kinderen, Anneke Kuenen: “In 2015 heb ik Hemels voor Kinderen in Boxmeer overgenomen. Voorheen heette de winkel ‘Hemels for Kids’, een bekende en gevestigde naam in de regio. Om de huisstijl en naam wat eigentijdser te maken, heb ik de winkel een make-over gegeven en uiteindelijk ‘Hemels voor Kinderen’ genoemd. Het gaat momenteel ontzettend goed met de winkel. Ik merk dat men blij wordt van het mooie voorjaarsweer en meer zin heeft om te gaan winkelen. We verkopen nu vooral veel zomerjassen en zomerschoenen in vrolijke printjes en kleuren, waar ik heel blij van word. Een vernieuwing in onze collectie is de culotte, een echte eyecatcher. Dit item zagen we voorheen veel bij de dames, maar nu ook bij de kinderen. De merken Z8, Retour, Name It, Levi’s, Nik&Nik, Scotch & Soda, Quapi en Levv zijn bij ons echte hardlopers en dus favoriet bij onze klanten. Om de winkel onder de aandacht te brengen, ben ik erg actief op social media. Met name op Instagram en Facebook. Zo plaatsen we iedere dag een persoonlijk bericht vanuit de winkel om men het gevoel te geven dat wij in de winkel dag in dag uit voor hen klaarstaan. Daarnaast sturen we gemiddeld één of twee keer per week een nieuwsbrief naar onze klanten met een leuke winkelactie. Kort geleden hebben we ook onze webshop vernieuwd, want een online etalage is tegenwoordig net zo belangrijk als onze fysieke winkel. Zelf vind ik dat ik de allerleukste baan ter wereld heb! Ik geniet er enorm van om klanten te helpen en hen met een glimlach de winkel te zien verlaten. Verder vind ik het ontzettend leuk om mij met de inkoop en het aankleden van de winkel bezig te houden. Omdat we nu grote collecties inkopen, loopt het werk op en ben ik blij dat ik het niet meer alleen hoef te doen. We bestaan uit een hecht team van 8 meiden die zowel in de winkel als achter de schermen iedere dag weer voor de klanten klaarstaan. Vaak heb ik niet eens het idee heb dat ik aan het werk ben en dat is denk ik iets heel moois om te bereiken.”

Website Hemels voor Kinderen: www.hemelsvoorkinderen.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top