Ga naar hoofdinhoud

Aan het woord: Anouk Vrijenhoeff van ZieZo! Kidscorner in Harderwijk

In ‘Aan het woord’ vragen we retailers hoe het afgelopen seizoen is verlopen, wat de trends van het moment zijn en welke merken zichtbaar groeien in populariteit. Deze week spreekt KIDS met de eigenaresse van ZieZo! Kidscorner in Harderwijk.

Eigenaresse ZieZo! Kidscorner, Anouk Vrijenhoeff: “Een aantal jaar geleden heb ik besloten dat het tijd werd om iets voor mezelf te gaan doen. Toen mijn vriendinnen eenmaal kinderen kregen, viel het mij op dat je nergens een speelplek had waar je kinderen kon laten spelen en tegelijkertijd met vriendinnen even lekker bij kon kletsen. Na een lange zoektocht en veel inspiratie te hebben opgedaan, besloot ik in 2015 een eigen winkel te openen. ZieZo! Kidscorner kun je omschrijven als een kindvriendelijke horecagelegenheid mét kinderkledingwinkel. Dagelijks komen er veel jonge ouders met kinderen voor een kopje koffie, stukje taart, tosti of poffertjes. Terwijl de kinderen lekker kunnen spelen in de speelhoek, kunnen de ouders rondneuzen in de winkel. Vaak gaan ze met een leuke stapel kleren naar huis.”

Verkoop
“Het gaat momenteel goed met de verkoop. Vanwege de kou merk ik dat de wintercollectie, zoals de warme truien, al vroeg de winkel uitvliegt. De merken Jubel, Sturdy, Feetje, Noppies en S.Oliver zijn bij ons de hardlopers. Verder doen de jurkjes van het Franse merk Frolijk het erg goed in de winkel. Deze zijn handgemaakt en stuk voor stuk uniek, dat maakt ze zo speciaal.”

Trends
“In het westen van het land loopt de mode een jaar voor op ons. In Harderwijk duurt het dus wat langer voordat een trend doorkomt. Wel valt het op dat de kleding voor kinderen tegenwoordig wat uitbundiger mag. Zo zie je steeds meer glitters, diamantjes en pailletten. Kinderkleding mag tegenwoordig meer uitgesproken zijn, je merkt dan ook dat ouders bereid zijn om er meer geld aan uit te willen geven.”

Plezier
“Wat ik zo leuk vind aan mijn werk? Ik heb de hele dag gezellige kinderen en ouders om mij heen. Zelf merk ik dat ik daar ook vrolijk en gelukkig van word. Iedere dag ga ik dan ook met veel plezier naar mijn werk!”

Website ZieZo! Kidscorner: www.ziezoharderwijk.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top