Ga naar hoofdinhoud

Aan het woord: Jane Peelen van Allez-Kitz in Ede

In ‘Aan het woord’ vragen we retailers hoe het afgelopen seizoen is verlopen, wat dé trends van het moment zijn en welke merken zichtbaar groeien in populariteit. Deze week spreekt KIDS met de eigenaresse van Allez-Kitz in Ede.

Eigenaresse Allez-Kitz, Jane Peelen: “Ik heb Allez-Kitz in 2011 opgericht. Afgelopen week zijn we naar een pand verhuisd iets verderop in de straat. De opening was een groot succes! De verhuizing is verder goed verlopen en het gaat goed met de winkel. Eigenlijk zijn alle merken in de winkel grote hardlopers. Met name de merken Retour, Levi’s, Indian Blue Jeans en Crush Denim zijn momenteel niet aan te slepen. Op het gebied van trends in de kindermode zie ik dat er bij de jongens momenteel veel zwart en grijs wordt gedragen, maar ook volop kleur. Daarnaast is de streep op de zijkant van de broek weer helemaal hip en zien we weer veel logo’s op shirts. Bij de meiden zien we veel printjes, waaronder de panterprint. Ook de flaired jeans is nog steeds favoriet. Verder is de kleur geel erg in trek, niet alleen bij de meiden maar ook bij de jongens. Niet zo heel gek natuurlijk met de lente op komst. Omdat ik een echt mensenmens ben en enorm van het stylen van mensen houd, vind ik mijn werk ontzettend leuk. Ik houd ervan om de klant te verassen met een outfit die ze normaal niet zo snel zouden kopen. Het leuke hiervan is dat ik veel klanten in de winkel zie terugkomen die mij opnieuw om advies vragen. Dat doet mij altijd erg goed! Hoewel ik altijd met veel plezier naar mijn werk ga, heb ik uiteindelijk toch de keuze gemaakt om de winkel te koop te zetten. Ik heb in de afgelopen acht jaar ontzettend veel geleerd, maar ik vind dat het nu tijd is voor een nieuwe uitdaging. Ik geloof erin om jezelf te blijven ontwikkelen. Hoewel ik enorm van mijn kledingzaak en klanten houd, is het nu tijd om los te laten. En als je de keuze maakt om bepaalde stappen te zetten, gaan er altijd nieuwe deuren open.”

Website Allez-Kitz: www.allezkitz.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top