Ga naar hoofdinhoud

Aan het woord: Lisa Mulder van Tokkelientje in Leiden

In ‘Aan het woord’ vragen we retailers hoe het afgelopen seizoen is verlopen, wat de trends van het moment zijn en welke merken zichtbaar groeien in populariteit. Deze week spreekt KIDS met de eigenaresse van Tokkelientje in Leiden.

Eigenaresse Tokkelientje, Lisa Mulder: “Ik ben nu bijna een jaar de eigenaresse van Tokkelientje in Leiden. Het was altijd al mijn droom om een kinderkledingwinkel te openen. Toevalligerwijs kwam Tokkelientje vorig jaar op mijn pad toen net ik afscheid had genomen bij mijn vorige baan. Hierdoor had ik ruim de tijd om de winkel op te zetten. Het was een groot voordeel dat ik de nieuwe collectie zelf kon inkopen omdat ik Tokkelientje aan het begin van een seizoen heb overgenomen. Eigenlijk klopte het plaatje helemaal. Het gaat goed met de winkel. Nu het zonnetje weer gaat schijnen, merk je dat men weer zin krijgt om te winkelen. De winkel is sinds de overname enorm veranderd. Zo hebben we de winkel opnieuw ingericht en hebben we een ander aanbod aan merken. Er wordt erg positief op gereageerd. Ik zie veel vaste klanten terugkomen en daarnaast krijgen we er veel nieuwe klanten bij, wat ontzettend leuk is! Ik mag dan ook zeker niet klagen. Verschillende merken lopen ontzettend goed in de winkel. De echte hardlopers zijn: Maed for mini, Lotiekids, One we like, Mingo, By-Bar en Levi’s. Een mooie mix tussen commerciële en kleine merken. Wat mij bij deze merken opvalt, is dat er steeds minder scheidingslijnen zijn tussen de collecties voor de jongens en de meisjes. Steeds vaker wordt er nog maar één collectie gevoerd. Daarnaast is er steeds meer overlap waar te nemen tussen kleding voor volwassenen en kinderkleding. Wat ik zo leuk vind aan mijn werk? Alles! Het contact met de klanten, het stylen van de winkel, het spotten van trends, op zoek gaan naar nieuwe merken voor de winkel en het hele stuk rondom social media. Iedere dag bedenken we hoe het beter kan en dit maakt het werk zo leuk, het is echt mijn passie!”

Website Tokkelientje: www.tokkelientje.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top