skip to Main Content

Aan het woord: Marcella Bruin van Rebel & Olive in Broek op Langedijk

In onze rubriek ‘Aan het woord’ vragen we retailers hoe het afgelopen seizoen is verlopen, wat de trends van het moment zijn en welke merken zichtbaar groeien in populariteit. Deze week spreekt KIDS met de eigenaresse van Rebel & Olive in Broek op Langedijk. 

Eigenaresse Rebel & Olive, Marcella Bruin: “Op jonge leeftijd droomde ik er al van om iets voor mezelf te beginnen. Ik heb de opleiding Mode & Detailhandel gevolgd in Amsterdam, waarbij ik in het tweede jaar stage heb gelopen bij een kinderkledingwinkel. Vanaf de eerste dag voelde ik mij als een vis in het water. Ik vond het ontzettend leuk om kids van top tot teen aan te kleden. Het enige wat ik dacht is: dit wil ik later ook!”

Opening
“Op 24 september jl. hebben we onze winkel Rebel & Olive in winkelcentrum Broekerveiling geopend. Hoewel de opening vanwege de coronamaatregelen bescheiden was, had het zeker een feestelijk tintje. Zo kregen de eerste 50 klanten een leuke goodiebag cadeau. Hier werd ontzettend leuk op gereageerd. Men is enthousiast en we krijgen veel lovende reacties. Zo vinden klanten het fijn dat ze naast kinderkleding ook voor een kraamcadeautje bij ons terecht kunnen. We hebben twee mooie eerste weken gedraaid en hebben al heel wat tevreden klanten de deur uit zien gaan!”

Verkoop
“In de winkel hebben we verschillende hardlopers. Zo doen de merken Cars Jeans, Feetje, Geisha, Jubel, LTB Jeans, Name It, Sturdy, Your Wishes en Z8 het erg goed. Op het gebied van trends vliegen de flared pants voor de meiden nog steeds de winkel uit. Bij de jongens zien we veelal de populaire roestkleur terugkomen op diverse sweaters, t-shirts en broeken.”

Passie
“Ik kan mijn baan geen werk noemen, dit is namelijk echt mijn passie! Zelf heb ik momenteel geen kinderen, maar ik geef ze met alle liefde persoonlijk advies en help ze graag op weg bij het ontdekken van hun favoriete kledingstijl. Ik ben ervan overtuigd dat je ontzettend blij wordt van een outfit die bij jou past en ook nog eens lekker zit. Met het diverse aanbod van verschillende merken is er altijd wel een kledingstijl die past. Met name in deze tijd is het belangrijk om persoonlijk te zijn en kinderen een belevenis te bieden. Als fysieke winkel kun je daar echt een steentje aan bijdragen. Door mijn enthousiasme en ruime kennis van het vak streef ik er naar dat ieder kind vol enthousiasme en zelfvertrouwen de deur uitgaat. Stralen zij, dan straal ik ook!”

Website Rebel & Olive: www.rebel-olive.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top