Ga naar hoofdinhoud

Aan het woord: Marijke Looman-Temmink van Boeffies & Zo in Neede

In ‘Aan het woord’ vragen we retailers hoe het afgelopen seizoen is verlopen, wat de trends van het moment zijn en welke merken zichtbaar groeien in populariteit. Deze week spreekt KIDS met de eigenaresse van Boeffies & Zo in Neede.

Eigenaresse Boeffies & Zo, Marijke Looman-Temmink: “Ik had altijd al voor ogen dat ik iets voor mezelf wilde beginnen. Toen ik begin dit jaar de kans kreeg om een winkel in kinderkleding te openen, greep ik die meteen. Het past heel goed bij mij. Ik vind het ontzettend leuk om met kinderen te werken en ze blij te maken met een mooie outfit.”

Verkoop
“Momenteel gaat het heel goed met de verkoop. Naast onze vaste klanten komen er nog dagelijks nieuwe klanten in de winkel. We krijgen veel enthousiaste reacties. Van tevoren hadden we nooit verwacht dat het zo goed zou lopen. Eigenlijk verkopen alle merken in de winkel goed. De merken Z8, B.Nosy, Jubel, Lovestation22, Tygo & Vito zijn de uitschieters.”

Trends
“De kleding moet voor kinderen vooral stoer zijn en daarnaast comfortabel zitten. Zo dragen de jongens graag jeans of joggingbroeken in combinatie met een mooie sweater. Bij de meiden is de panterprint nog steeds een ding. Hoewel ze roze nog steeds een mooie kleur vinden, wordt dit tegenwoordig wel in combinatie met iets stoers gedragen.”

Dankbaar
“Ik ga iedere dag met veel plezier naar mijn werk. Vaak zit ik bij de paskamer te wachten om het eindresultaat te bewonderen. Soms geeft een kind mij dan een kus of knuffel omdat ze zo blij zijn met het moois wat ze hebben gevonden. Of staan ze blij te dansen in de winkel omdat ze zich zo mooi voelen, dat vind ik zo veelzeggend. Het geeft mij een heel dankbaar gevoel. Dat pure van een kind is echt fantastisch!”

Website Boeffies & Zo: www.boeffiesenzo.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top