Ga naar hoofdinhoud

Aan het woord: Mettina van de Vliert van Blink Mode voor Kids in Lunteren

In ‘Aan het woord’ vragen we retailers hoe het afgelopen seizoen is verlopen, wat dé trends van het moment zijn en welke merken zichtbaar groeien in populariteit. Deze week spreekt KIDS met de eigenaresse van Blink Mode voor Kids in Lunteren.

Eigenaresse Blink Mode voor Kids, Mettina van de Vliert: “In 2015 heb ik samen met Wendy van de Heetkamp Blink Mode voor Kids geopend. Het gaat goed met de winkel. Ik ben hier heel blij mee, omdat er tegenwoordig veel kinderspeciaalzaken zijn die het niet redden. Het is ontzettend zonde om de mooie kinderkledingzaken, die al jaren bestaan, te zien verdwijnen. Ik hoop dan ook dat de situatie spoedig verbetert. Gelukkig is het momenteel lekker druk in de winkel. Er gaat behoorlijk wat over de toonbank, zowel van de oude als de nieuwe collecties. Vooral de merken Jubel en Looxs lopen momenteel goed. De nieuwe collectie van Flo hangt nu ook net in de winkel, waarvan ik ook verwacht dat deze het goed zal doen. Bij de jongens loopt het nog niet zo hard, die zijn over het algemeen altijd wat later. Opvallend is dat de dierenprints weer erg in zijn. Denk bijvoorbeeld aan een tijgerprint of een luipaardprint. Daarnaast valt op dat er bij de meiden veel glitter is, zoals een rokje met glitter of een klein glitteraccent op een spijkerbroek. Bij de jongens zie ik vooral veel felle kleuren: geel, rood, groen en oranje. Jongens houden niet van poespas, dus voor hen is het allemaal wat strakker. Om de winkel onder de aandacht te brengen, probeer ik zo actief mogelijk te zijn op social media. Zo plaats ik een aantal keer in de week, soms één of twee keer per dag, iets op Facebook. Ik merk dat mijn volgers het meest actief zijn op dit kanaal. Af en toe maak ik ook gebruik van Instagram, maar dit vind ik wat moeilijker communiceren. Op Facebook kun je echt je verhaal vertellen. Als ik bijvoorbeeld iets grappigs heb meegemaakt in de winkel dat ik graag wil delen, zet ik dit op Facebook. Deze memorabele momenten geven mijn dag weer wat extra zonneschijn. Wat ik zo leuk vind aan mijn werk? Ik denk dat je beter kunt vragen wat ik niet leuk vind aan mijn werk! Eigenlijk vind ik alles wat bij mijn werk komt kijken ontzettend leuk. Het inkopen, het verkopen, maar ook het werken met kinderen, ouders en grootouders. Ik houd enorm van de variatie!”

Website Blink Mode voor Kids: www.blinkmodevoorkids.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top