Ga naar hoofdinhoud

Aan het woord: Nathalie Cremers van Stoer en Zo in Sittard

In ‘Aan het woord’ vragen we retailers hoe het afgelopen seizoen is verlopen, wat de trends van het moment zijn en welke merken zichtbaar groeien in populariteit. Deze week spreekt KIDS met de eigenaresse van Stoer en Zo in Sittard. Na aanleiding van de opening van de nieuwe winkel op 10 augustus jl.

Eigenaresse Stoer en Zo, Nathalie Cremers: “Na 19 jaar in de zorg te hebben gewerkt, heb ik eind 2013 de stap gemaakt om een kinderkledingzaak te openen. Ik kom uit een ondernemersgezin, waardoor ik op vroege leeftijd heb geleerd om altijd hard te werken voor je geld. Inmiddels is Sittard vier kinderkledingwinkels rijker.”

Opening
“Op zaterdag 10 augustus jl. hebben mijn man Nick en ik de deuren geopend van onze nieuwe winkel, speciaal voor jongens én meiden. Met een winkelruimte van maar liefst 400m2 kunnen kids bij ons terecht voor al hun hippe kinderkleding. De opening was een groot succes! Zo was er onder andere een DJ en kwam de plaatselijke dansgroep optreden. Er werd erg positief op gereageerd en we mogen dan ook zeker niet klagen met het resultaat! We hebben hele toffe elementen toegevoegd in onze winkel. Zo is er een catwalk van 12 meter lang waar kinderen hun nieuwe aanwinsten kunnen showen. Daarnaast is er een koffie corner, een gezellige speelhoek en een tuin met klimtoren en glijbaan. Ook hebben we in samenwerking met het plaatselijke snoepwinkeltje een aantal snoepautomaten in de winkel staan.”

Verkoop
“Aangezien ik de enige kinderkledingzaak in Sittard ben, is er vrijwel geen sprake van concurrentie. Met de verkoop gaat het tot nu toe dan ook erg goed! In totaal verkopen we 42 kinderkledingmerken. Merken die goed verkopen zijn onder andere Calvin Klein, Kenzo, My Brand en Tommy Hilfiger. Wat opvalt, is dat de jongens met name merk heel belangrijk vinden. Het liefst dragen ze een shirt waar het merk groot op staat afgedrukt, in combinatie met een mooie spijkerbroek. Bij de meiden kan het momenteel alle kanten op, van ruitjesbroeken tot gebreide truien. Ik geniet enorm van mijn werk. Inmiddels werk ik 4 jaar lang samen met mijn echtgenoot en ik hoop dit werk nog vele jaren samen met ons fijne team te kunnen voortzetten!”

Website Stoer en Zo: www.stoerenzo.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top