Ga naar hoofdinhoud

Aan het woord: Petra Havermans de Roode van Monnom Kinderkleding in Rhoon

In ‘Aan het woord’ vragen we retailers hoe het afgelopen seizoen is verlopen, wat de trends van het moment zijn en welke merken zichtbaar groeien in populariteit. Deze week spreekt KIDS met de eigenaresse van Monnom Kinderkleding in Rhoon.

Eigenaresse Monnom Kinderkleding, Petra Havermans de Roode: “In 2011 heb ik Monnom Kinderkleding opgericht in Rhoon. Ik heb altijd al iets met kinderkleding gehad. Zelf heb ik geen kinderen, omdat ik niet echt een moedertype ben. Toch vind ik het ontzettend leuk om met kinderen bezig te zijn, zeker als zij een beetje op de leeftijd komen dat ze een eigen willetje krijgen.”

Verkoop
“De winkel loopt momenteel goed, we mogen dan ook zeker niet klagen. Ik verkoop voornamelijk stoere en moderne kinderkleding. Denk hierbij aan merken als Donna Karen, Jacky en Vingino. Bij de meiden doet de flair pants het nog steeds erg goed, maar ook de gebreide truien en de fluwelen items zijn nu erg populair. Bij de jongens blijven de trends altijd wat langer hangen. Zo is de skinny jeans in de winkel bij hen nog altijd favoriet.”

Social Media
“We zijn actief op Facebook en Instagram. Zelf vind ik Facebook een beetje achterhaald, je merkt dat de jeugd tegenwoordig meer op Instagram zit. Ik plaats vooral foto’s op Instagram van de nieuwe collecties. Vaak houd ik dan een kleine fotoshoot met een aantal kids. Het is leuk om de setjes te presenteren als de kinderen ze aan hebben, zodat het wat meer leeft.”

Modeshows
“Twee keer per jaar, in maart en september, organiseer ik een modeshow waarbij zo’n 30 tot 35 kids de nieuwe zomer- of wintercollectie presenteren op de catwalk. Ouders komen dan vol trots hun kinderen bewonderen. Ik besteed altijd veel aandacht aan de modeshow. Zo vind ik het onder andere leuk om voor een spectaculaire aankomst te zorgen. De afgelopen keren hadden we bijvoorbeeld een Rolls Royce of een limousine waarmee de kinderen arriveerden. Hoewel het af en toe een beetje chaotisch kan zijn, is het altijd erg gezellig! Ik houd enorm van mijn werk en hoop het nog lang te blijven doen.”

Website Monnom Kinderkleding: www.monnomkinderkleding.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top