Ga naar hoofdinhoud

Aan het woord: Susan Adam van Stokstaart in Den Haag

In ‘Aan het woord’ vragen we retailers hoe het afgelopen seizoen is verlopen, wat de trends van het moment zijn en welke merken zichtbaar groeien in populariteit. Deze week spreekt KIDS met de eigenaresse van Stokstaart in Den Haag.

Eigenaresse Stokstaart, Susan Adam: “Voorheen heb ik als conservator in het Gemeentemuseum in Den Haag gewerkt. Hoewel ik dit 20 jaar heb gedaan, heeft het bij mij altijd gekriebeld om een eigen winkel te openen. Begin dit jaar heb ik de stap gezet en mijn eigen kinderwinkel ‘Stokstaart’ in Den Haag geopend. Ik heb de winkel ‘Stokstaart’ genoemd, omdat stokstaartjes eigenwijze diertjes zijn en dit goed bij de winkel past. Alles wat ik verkoop is fairtrade. Dit vind ik belangrijk, omdat ik zeker wil weten dat alle kleding en spullen die ik verkoop duurzaam en eerlijk zijn geproduceerd. Naast kleding verkoop ik speelgoed en kinderboeken die ik met zorg heb uitgekozen en die ik zelf ook voor mijn eigen kinderen zou kopen. Momenteel heb ik enkel een fysieke winkel. Ik merk dat veel ouders het leuk vinden om met hun kinderen in de winkel te komen en kleding te passen. Vooralsnog zijn er dan ook nog geen plannen om een webshop te maken. Het gaat mij voornamelijk om het persoonlijke contact met de klanten.”

Verkoop
“Het gaat momenteel ontzettend goed met de verkoop. Aangezien er niet veel kinderwinkels zijn in Den Haag, weet men ons snel te vinden. Het Spaanse merk Nadadelazos, bekend van de vrolijke en kleurrijke printjes, loopt bij ons voornamelijk erg goed. Ook zijn de merken CalrijnQ en het pyjamamerk Snurk bij ons grote hardlopers.”

Diversiteit
“Ik geniet enorm van mijn werk. Van het bedenken van nieuwe ideeën voor de winkel, tot het volgen van trends en het bezig zijn met de inkoop. Het is heel divers, waardoor iedere dag weer anders is. Het adviseren van de klanten en het persoonlijke contact geeft mij veel voldoening.”

Website Stokstaart: www.stokstaartshop.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top