Ga naar hoofdinhoud
About You

About You vindt in Bestseller nieuwe investeerder

About You heeft bij een financieringsronde driehonderd miljoen dollar aan groeikapitaal opgehaald. Wat grotendeels opgehaald is bij Heartland A/S, de investeringsmaatschappij van modeconcern Bestseller.

Met deze investeringsronde  loopt de bedrijfswaarde van About You op tot boven de één miljard dollar. De huidige investeerders German Media Pool en Seven Ventures brengen, net als bestuurders Tarek Müller, Sebastian Betz en Hannes Wiese, ook geld in. Otto Group blijft de grootste aandeelhouder. About You wil het geld gebruiken om de groei en uitbreiding naar nieuwe markten te financieren.

“Deze investering biedt ons om kans om marktaandeel te veroveren en sneller nieuwe markten aan te boren”, laat Müller weten in een persbericht. Daarnaast wordt het huidige personeelsbestand van 450 mensen op het hoofdkantoor in Hamburg de komende drie jaar verdubbeld.

About You is oktober vorig jaar oktober gelanceerd in Nederland en België na een grote marketingcampagne te hebben ingezet. De campagne kostte het bedrijf meer dan een miljoen euro, maar de resultaten waren bevredigend. Ons land was binnen een half jaar al goed voor vijf procent van de totale omzet, die vorig jaar 283 miljoen euro bedroeg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top