Ga naar hoofdinhoud

Account manager – Petrol industries

kids account managerPetrol Industries
Petrol staat voor denim craftmanship, industrieel, authentiek en iconisch. De mensen van Petrol Industries hebben allemaal één ding gemeen: passie voor hun merk. Vanuit Tilburg, waar ons hoofdkantoor gevestigd is en onze showrooms, design en magazijn staan, leveren wij onze collecties uit aan heel Europa. De ambitie is sterk: we willen onze snelle groei blijven voortzetten. Wij zoeken een:

Account Manager Boys & Girls

Ben jij degene die het merk Petrol kan vertegenwoordigen en kan je dit omzetten naar concrete resultaten? Heb jij meerdere jaren ervaring in de kids fashion? Ben jij iemand die met iedereen kan ‘levelen’? Dan kun je met ons meebouwen aan de verdere groei van Petrol Industries!

Wat je gaat doen?
Je bent verantwoordelijk voor de kids accounts. Dit betekent dat je de bestaande relaties onderhoudt en het kidsportfolio verder uitbouwt.

Hoe ga je dat doen?
Het contact met de klant is jouw core business. Tweemaal per jaar komen jouw klanten naar Tilburg om in één van onze zeven showrooms de nieuwe collectie te schrijven. De rest van het jaar onderhoud jij de accounts; je bezoekt met regelmaat de winkels, om tussencollecties te tonen, te helpen bij de presentatie van Petrol in de winkel en de doorverkoop te stimuleren.

Hoe ziet het team er uit?
De afdeling Sales Nederland bestaat uit 3 collega’s: 2 Accountmanagers en de Sales Manager, aan wie je rapporteert.  Verder werk je met name veel samen met de afdelingen Customer Service, Sales Operations en Design.

Welke kennis en ervaring heb je?

  • Je hebt HBO-werk/denkniveau
  • Je hebt circa 3 jaar ervaring en een netwerk binnen kidsfashion is een pre
  • Je bent commercieel sterk en weet de juiste deal te sluiten
  • Je werkt graag samen, intern als ook met de klant, en bent een echte teamplayer
  • Verder ben je sociaal vaardig, gestructureerd en analytisch
  • Tot slot kun je je in woord en geschrift goed uitdrukken

Wat bieden wij?
Goede arbeidsvoorwaarden en een informele, open en directe cultuur. Ons moderne kantoor is daarnaast goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

En nu?
Heb je interesse in deze baan en heb je de gevraagde kennis en ervaring in huis? Solliciteer dan per mail vacture@petrolindusytries.com ter attentie van Katelijne van Overveld.

Contact
Katelijne van Overveld-van Gent
vacatures@petrolindustries.com
+31 (0) 13 – 20 50 500
Tilburg

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top