Ga naar hoofdinhoud
Euretco Fashion

Aftersales Fashion Baby & Kids – Euretco Fashion

AFTERSALES FASHION BABY & KIDS

EK/Euretco Fashion is op zoek naar een gedreven collega voor een uitdagende functie van Aftersales medewerker in het internationale Baby & Kids Fashion Team.

Wat ga je doen?

In deze uitdagende functie van Aftersales medewerker bij Euretco Fashion maak je deel uit van het Euretco Fashion Team binnen de Baby & Kids afdeling, maar kan je ook ondersteuning geven aan het dames en heren team waar nodig. Je houdt je vooral bezig met ordermanagement, goederenadministratie en klantenservice. Met je commerciële gedrevenheid en enthousiasme bied je optimale service aan de bestaande relaties, always with a smile.

Je bent de schakel tussen de verschillende afdelingen, marketing, logistiek, sales & productafdeling.

Kortom, een afwisselende functie met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je rapporteert aan de International Sales and Brand Manager Baby & Kids.

Wil jij werken in een internationaal team, in een grote organisatie met eigen verantwoordelijkheden? Dan is dit een mooie kans! Je bent o.a. bezig met de volgende werkzaamheden:

 • Informatie verstrekken aan retailers en klanten.
 • Informatie delen met het sales team en agenten.
 • Orders invoeren.
 • Overzichten maken van omzet en budgetten.
 • Schakelen tussen product afdeling en logistiek voor uitleveren van collecties.
 • Ondersteunen van het verkoopteam met de voorbereiding van het verkoopseizoen.
 • Nauwe samenwerking met de andere afdelingen binnen EK/Euretco Fashion.
 • Overige administratieve taken en ondersteuning bij dagelijkse activiteiten van het team.

De functie-eisen

De ideale Aftersales medewerker bij Euretco Fashion voldoet aan de volgende eisen:

 • Afgeronde MBO-opleiding (commercieel of marketing op niveau 4)
 • Aantoonbare ervaring in een aftersales of administratieve functie
 • Ordermanagement, goederenadministratie en klantenservice
 • Cijfermatig inzicht en nauwkeurig
 • Ervaring met computersystemen, Microsoft office en Teams en ERP systemen, zoals AX
 • Behendigheid met Excel, zoals verticaal zoeken, samenvoegen en draaitabellen maken
 • Klant- en service gericht
 • Teamplayer-mentaliteit
 • Zelfstandig en pro-actief
 • Ervaring in de textiel branche is een pré
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré

Hoe ziet jouw team er uit?

EK/Euretco Fashion is een van de business units van EK servicegroup en Euretco met meer dan 800 aangesloten Fashion retailers in voornamelijk Nederland en Duitsland. EK/Euretco Fashion ondersteunt retailers met adviezen, educatie, actuele marktinformatie, inkoop private label en meer.

Het EK/Euretco Fashion Team bestaat uit ongeveer 70 medewerkers. Je zal in dit team direct samenwerken met de senior aftersales medewerker en de support collega’s van het productteam Dames en Heren. In deze functie zal je onderdeel zijn van het Baby & Kids team wat bestaat uit ongeveer 10 collega’s; stylisten, productmanagers en verkoop.

Jouw arbeidsvoorwaarden

We bieden je een fijne werkplek in Hoevelaken (momenteel werken wij vanuit huis, zolang de maatregelen dat voorschrijven). Ook in de toekomst zullen wij een combinatie houden tussen thuiswerken en op kantoor werken. Om je werk zowel op kantoor en thuis goed te kunnen doen, krijg je een laptop en telefoon van Euretco.

Wij bieden je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Bij ons kun je gebruik maken van het online learning platform Goodhabitz om je ontwikkeling een boost te geven.

Het salaris is marktconform. Bijkomende voorwaarden: 28 vakantiedagen en 38 roostervrije uren op fulltime basis, vakantiegeld en pensioenopbouw bij het Bedrijfstak Pensioenfonds Detailhandel, waarbij Euretco meer dan de helft van de premie betaald. Tevens vergoeden wij de reiskosten wanneer je naar kantoor gaat en krijg je een thuiswerkvergoeding voor de dagen dat je thuis aan het werk bent. Tot slot kennen wij een aantal flexibele voorwaarden, zoals de mogelijkheid tot het kopen en verkopen van je verlofdagen.

Heb je interesse of wil je meer weten?

Interesse? Mail dan je CV en sollicitatie naar l.vanwijk@euretco.com Leonie van Wijk. 
Vragen of meer informatie over de procedure? Neem dan contact op via ons contactformulier op onze website https://werkenbij.euretco.com/portal-over-het-bedrijf/sollicitatieprocedure.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je nu niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel een andere goede professional aanbevelen? Ook dan horen wij graag van je. 

Interesse in andere vacatures?

Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan op www.euretco.com/werken-bij/vacatures.

Euretco is de grootste retail-serviceorganisatie van Nederland, wij werken samen met circa 1.500 ondernemers. In totaal exploiteren deze ondernemers bijna 2.400 winkels in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf, media én speelgoed. Samen met deze ondernemers gaan wij voor het behoud van een divers Nederlands retaillandschap. Door middel van een uitgebreid serviceaanbod, van inkoop-, marketing- en financiële services tot het beheren van complete franchiseformules, ontzorgen wij zelfstandig ondernemers.

Binnen onze organisatie staan initiatief, team spirit en passie voor retail centraal. Innovatie en creativiteit zijn daarbij onze belangrijkste kernwaarden. De retailwereld is dynamisch en verandert snel. Flexibiliteit is dan ook noodzakelijk, om te allen tijde ondernemers in hun bedrijfsvoering te kunnen blijven ondersteunen met onze kennis en kunde.

Euretco is de kracht achter zelfstandig ondernemen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top