Ga naar hoofdinhoud
Airforce

Airforce en REINDERS openen feestelijk het nieuwe hoofdkantoor

Afgelopen donderdag heeft Airforce, specialist in hoogwaardige winterjassen feestelijk het nieuwe hoofdkantoor geopend. Het nieuwe hoofdkantoor bestaat uit een grote showroom met kantoor- en magazijnruimte. Het jonge fashion merk REINDERS zal ook 2 showrooms gaan betrekken. Het nieuwe pand is gevestigd Bedrijventerrein Nieuw Noord in Zandvoort.

Nieuwe hoofdkantoor
Het totale gebouwoppervlakte bedraagt 3.824 m2 waarvan 974 m2 showroom op de 1e verdieping. De magazijnruimte heeft een oppervlakte van 2.175 m2 en het kantoor 482 m2. Daarnaast is er een dakterras van 193 m2 voorzien. 

De opening

 

Over Airforce
Airforce is gespecialiseerd in hoogwaardige winterjassen. Het bedrijf verkoopt en produceert al bijna twintig jaar jassen van een hoge kwaliteit. Airforce heeft maar liefst 300 verkooppunten door heel Nederland én een eigen webshop.

Over REINDERS
REINDERS is een Nederlands modemerk, eigendom van en gecreëerd door de tweelingzussen Julie en Marie Reinders. REINDERS gaat ook 2 showrooms betrekken in het nieuwe pand van Airforce. Beide bedrijven delen veel klanten welke straks het voordeel hebben dat ze beide merken op 1 locatie kunnen inkopen. 

De website van Airforce.
De website van Reinders.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top