Ga naar hoofdinhoud
noali

All about Belgisch communiemerk Noali

Het stijlvolle merk Noali, Belgisch van oorsprong, heeft al jaren ervaring in het ontwikkelen van zowel kinder- als damesmode. Het richt zich vooral op communie kleding, maar een aantal casual items springen er altijd uit. Need to know more? KIDS vertelt je er alles over!

De materialen zijn voor Noali ontzettend belangrijk. Soepele stoffen met fijne afwerkingen zien we in elke collectie terug. Er is altijd veel zorg voor detail en items hebben zowel effen kleuren, als mooie prints.

Zomer van 2020
Voor volgend jaar is de collectie gekleurd, sober en vooral heel chique. Wat we er allemaal in terug gaan zien? Denk aan jassen, jurkjes, broeken, bombers, blouses en mooie bovenstukken, in zowel printjes als effen kleuren. Altijd van de meest hoogwaardige materialen en met luxe afwerkingen.

Custom made
Ook is het mogelijk de items exclusief aan te passen aan je klant. Andere prints of kleurtjes, maar ook afwerkingen en fit zijn bespreekbaar. Hoe cool! Daarnaast zijn de items vrijwel allemaal te verkrijgen in zowel meisjes als dames maten. Ideaal voor als je een mini-me look wilt creëren!

Inkopen
In Nederland neemt Mauriks Mode Agenturen de verkoop op zich.  Inkoopprijzen zijn er vanaf €28 en vanaf maat 14/XS komt er €3 bovenop per item. Rond half december zal de uitlevering plaatsvinden. Pluspunt: bij iedere bestelling zijn er leuke give aways van armbandjes en papieren tassen.

Interesse? Neem contact op via: info@mauriksmodeagenturen.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top