Ga naar hoofdinhoud
INretail verzekering

Allereerste MKB-verzuim-ontzorg-verzekeringen bij INretail

Per 1 januari 2020 gaat er een nieuwe wetgeving van start betreffende de zorg voor zieke werknemers. Het is een lastige situatie voor ondernemers, wanneer de zorg voor langdurig zieke werknemers om de hoek komt kijken. De nieuwe MKB-verzuim-ontzorg-polis gaat de ondernemers een handje helpen.

INretail voorloper
INretail is de eerste brancheorganisatie die gebruik gaat maken van de MKB-verzuim-ontzorg-polis en daarmee zijn ze een voorloper. Het biedt voor andere brancheorganisaties de mogelijkheid om te kijken naar alle in’s en out’s. Sterker nog, INretail spoort andere ondernemers op zich tevens aan te sluiten bij de MKB-verzuim-ontzorg-verzekering. Ze zijn van mening dat het enorm gaat bijdragen aan een prettige werkwijze: makkelijker nieuwe medewerkers in dienst nemen en geen dubbele loonkosten meer.

Dekking van de risico’s
De nieuwe verzekering wordt in samenwerking met Nationale Nederlanden bewerkstelligt. Het werkt als volgt, namelijk een dekking van de financiële risico’s bij langdurig zieke werknemers. Daarbij komt tevens de optie om hulp te krijgen bij het re-integratie proces. Dergelijk risico’s kunnen erg stressvol zijn voor ondernemers. Vanaf 2020 hoeft dat dus niet meer!

Redder in nood
Leuk om te weten is dat INretail al 100 (!) jaar klaar staat voor ondernemers in de non-food retail. Ze helpen ruim 13.000 winkels met zaken als verzekeringen, juridisch advies en goede arbeidsvoorwaarden.

Website INretail: https://www.inretail.nl/

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top