Ga naar hoofdinhoud

Amazingkids breidt verder uit

Vanaf 1 juli aanstaande zal Amazingkids de kinderwinkel Pico uit Enschede overnemen. Ook heeft het kindermerk onlangs een nieuwe winkel geopend in Berlijn, een flinke groei voor de onderneming dus.

Amazingkids, dat zijn oorsprong vindt in Anna Palowna is sinds 2004 een bekend begrip in de kindermodewereld. Vanuit een garage werden de eerste kledingstukken verkocht en na de opening van de eerste officiële winkel in Noord-Holland kregen de plaatsen Schagen, Baarn, Hoogezand en Veenendaal er ook een Amazingkids bij. Merken als Vingino, Retour en Bellair doen het bij de kindermoderetailer erg goed.

In Duitsland timmert Amazingkids ook hard aan de weg. Naast de nieuwe winkel in het oosten van Berlijn, heeft het al twee andere locaties in ons buurland. Deze groei heeft ervoor gezorgd dat de verkoop in Duitsland momenteel zo’n tien procent van de omzet bevat.

Het is de tweede keer dat de kindermoderetailer een dergelijk overname doet. Het bedrijf nam al eerder een kinderwinkel over in Goes. Normaal gesproken neemt de retailer geen bestaande winkel over. Dit vindt echter alleen plaats wanneer de winkels nog gezond en interessant genoeg zijn voor hun formule. Na veertig jaar heeft Pico er een punt achter gezet en vanaf 1 juli aanstaande neemt Amazingkids het stokje officieel van ze over.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top