Ga naar hoofdinhoud

ANWR-GARANT start campagne #ikkooplokaal

Retail Service Organisatie ANWR-GARANT is de campagne #ikkooplokaal gestart. Met dit initiatief helpt ANWR-GARANT ondernemers de consument bewust te maken van het belang van lokaal winkelen. Inmiddels hebben al meer dan 260 zelfstandige ondernemers zich aangesloten bij de campagne #ikkooplokaal.

De campagne bestaat uit twee pakketten: een instore pos-pakket en een online pakket dat de ondernemer in kan zetten op de sociale kanalen. Door de contractleveranciers en relaties van ANWR-GARANT te vragen de actie te delen en ondersteunen, wordt er landelijke bekendheid voor de campagne gegenereerd. De consument maakt kennis met #ikkooplokaal en er wordt voor gezorgd dat zij trots zijn op hun lokale aankopen.

Naast de schoenen- en sportbranche kunnen ook andere branches gemakkelijk meedoen aan de campagne. In moeilijke tijden, zoals deze, hebben namelijk alle lokale ondernemers de steun van de consument hard nodig om hun onderneming voort te zetten. Niet alleen de ondernemers zijn gebaat bij de campagne #ikkooplokaal. Ook de consument heeft vele voordelen bij lokaal winkelen. Denk hierbij aan: een levendige winkelstraat, persoonlijke benadering, goede service, een schoner milieu en geld dat weer in de eigen gemeente geïnvesteerd kan worden.

Wil je zelf deelnemen aan de campagne #ikkooplokaal? Dat kan! ANWR-GARANT biedt via de nieuwe website www.ikkooplokaal.nu het complete pakket aan.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top