Ga naar hoofdinhoud

Arket lanceert duurzame babycollectie

Kledingmerk Arket heeft naast kinderkleding nu ook een babycollectie toegevoegd aan het assortiment. De collectie is gemaakt van duurzame materialen.

De collectie is gemaakt voor pasgeborenen en baby’s met speciale aandacht voor kwaliteit, waarbij rekening wordt gehouden met vier doordachte praktijken die zorgen voor een lange levensduur van deze kleine en bijzondere kledingstukken. In de collectie vind je onder andere veel truitjes, leggings, rompertjes, sokjes en mutsjes terug die gemaakt zijn van katoen of wol. De items zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

Volgens het persbericht zijn de kleren in de collectie slim ontworpen om gemakkelijk aan te passen aan het lichaam van een groeiende baby. Ook is de kleding kwalitatief zodat ze met veel liefde kunnen worden doorgegeven aan eventuele broertjes, zusjes, nichtjes, neefjes en vriendjes die later volgen. Prijzen variëren van 4 euro voor een paar sokjes tot 45 euro voor een spijkerjasje.

Arket werd in 2017 opgericht en verkoopt kleding voor mannen, vrouwen en kinderen en woonproducten. In 2019 werd de eerste Arket-winkel geopend aan het Koningsplein in Amsterdam. Eind mei wordt er een tweede Arket-winkel in Den Haag geopend.

Website Arket: www.arket.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top