Ga naar hoofdinhoud
Chaco

Authentic Brands breidt merkenpakket uit met sportsandalen merk Chaco

Chaco is al meer dan 25 jaar martkleider in Outdoor- en Sportsandalen op de Amerikaanse markt. Authentic Brands start met de distributie en vertegenwoordiging van dit Iconische merk voor de Benelux.

Het unieke en Iconische aan Chaco is de Z-constructie van de banden.
Deze lopen door de zool heen en zijn met 1 enkele instelling aan te passen voor een perfecte pasvorm voor ieder voettype.
Het voetbed bestaat uit een zeer sterk rubber, wat de sandalen duurzaam en onverwoestbaar maakt, daarnaast zorgt het voorgevormde voetbed voor de juiste ondersteuning voor alle buiten activiteiten. Chaco is er voor heren, dames en kids.

“Chaco is een mooie uitbreiding op ons huidige merkenpakket om zo een nog betere service, maar vooral vernieuwing in aanbod aan te bieden voor de Outdoor- ,Sport- en Schoenenbranche. De markt is behoorlijk in beweging en daarom is het nu juist belangrijk om als retailer de consument te verrassen door nieuwe unieke merken te laten zien in de winkel. De eerste winkeliers die met Chaco bezocht zijn, zijn dan ook erg enthousiast en hebben direct een eerste order geplaatst.’’, aldus Kristian Bloem van Authentic Brands.

De collecties van alle merken zijn te bezichtigen in de showroom op CAST/427 Niveau 2 te Nieuwegein. www.authenitcbrands.nl Algemeen contact: info@authenticbrands.nl

Contact Sales NL: Kristian Bloem: 06-42187468 | Rob Donker: 06-50265904
Contact Sales BE: Eef Geukens : +32-474103814

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top