Ga naar hoofdinhoud

Backoffice manager – House of Jamie

vacatureWegens aanhoudende groei zijn wij per direct op zoek naar een veelzijdige en enthousiaste aanpakker voor een tweeledige functie:

Backoffice medewerk(st)er

Als backoffice medewerk(st)er bij House of Jamie ben je o.a. verantwoordelijk voor het beheer van de voorraad: je houdt deze goed bij, zorgt dat alles netjes in de schappen ligt en signaleert tijdig of er bijgestuurd moet worden door middel van extra productie. Tevens draag je zorg voor een correcte opvolging en afhandeling van de binnenkomende shipments (+/- 5 x per jaar.). Je begeleidt deze shipments van A – Z en zorgt er samen met je collega’s voor dat alles snel verwerkt wordt, zodat de online shop kan blijven draaien.

Daarnaast verwerk je geplaatste (pre)orders van onze nationale en internationale klanten en ben je tevens actief als onze customer service. Als Backoffice medewerk(st)er ben je niet alleen de spil tussen de organisatie en de klanten maar ook tussen de interne afdelingen. Je denkt mee met het Sales team over mogelijke acties en leuke attenties voor onze klanten. Je ondersteunt op administratief en operationeel gebied en je springt in waar nodig! Het ene moment sta je een shipment te verwerken, het volgende moment ben je druk met de organisatie van een Pop Up Shop of help je mee met de voorbereidingen voor een internationale beurs. Je werkt nauw samen met de junior sales en officemanager en je rapporteert aan de salesmanager. Een diverse functie in een jong en snelgroeiend bedrijf met veel verschillende verantwoordelijkheden, waar je net dat stapje extra maakt, wanneer dit nodig is.

Profiel:

  • Per direct beschikbaar, voor minimaal 4 dagen per week/ 32 uur (tijden/dagen in overleg)
  • HBO denk/werkniveau
  • Affiniteit met mode
  • Organisatorisch sterk, communicatief vaardig, stressbestendig, flexibel, pro actief
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; in zowel woord als geschrift
  • Bij voorkeur woonachtig in de directe omgeving van Diemen/Amsterdam
  • In het bezit van een rijbewijs B

Interesse?
Stuur een mailtje naar berra@houseofjamie.com.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top