Ga naar hoofdinhoud

Beurzen Gallery Shoes & Gallery Fashion samengevoegd

De organisatie van de beurzen Gallery Shoes & Gallery Fashion worden samengevoegd op één datum. Het vijfdaagse evenement vindt van 30 augustus tot 3 september 2020 plaats in de Areal Böhler in Düsseldorf.

Gallery Shoes en Gallery Fashion vinden normaal gesproken afzonderlijk van elkaar plaats. Volgens het persbericht werd het besluit voor het samenvoegen van de vakbeurzen gemaakt op basis van uitvoerige gesprekken met diverse beursorganisatoren en de voornaamste spelers uit de sector, waarbij rekening is gehouden met de regelgeving van de overheid. Ulrike Kähler, Managing Director van Igedo Company, geeft in het persbericht het volgende aan: “We hebben nauw contact met Supreme Women & Men (die ook in Düsseldorf gehouden wordt, red.), om de sterke aantrekkingskracht van Düsseldorf als handelscentrum te behouden.”

Kähler sluit af met: “Gezien de huidige COVID-19 situatie zijn wij van mening dat het de enige verstandige oplossing is om de beurzen Gallery Shoes en Gallery Fashion, inclusief het bijbehorende Showroom Concept, samen te voegen op één datum in de tweede helft van 2020 – ongeveer op hetzelfde moment dat Gallery Shoes oorspronkelijk gepland stond.”

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top