Ga naar hoofdinhoud
dress the kids

Breaking: Junior Media lanceert eerste editie Dress the KIDS

Eindelijk is het zover! Junior Media lanceert een online magazine voor de consument: Dress the KIDS. Het resultaat mag er zijn, want deze eerste editie van Dress the KIDS barst van de kindermodeinspiratie.

De afgelopen maanden is er achter de schermen keihard gewerkt aan de vormgeving van ons nieuwe magazine. Er werden fotoshoots georganiseerd, kleertjes geshopt, merken gespot en meerdere moeders geïnterviewd.

Ons nieuwe online consumentenmagazine inspireert en amuseert de modern mom en haar gezin. Onder het motto ‘Bringing new kids fashion to you every month!’ lanceert Dress the KIDS iedere maand een nieuwe editie met verfrissende, nieuwe content.

Samenwerking met Kinderkleding Groep
In de eerste editie gaat Dress the KIDS een samenwerking aan met de grootste kinderkledingwinkel van Nederland: Kinderkleding Groep. Zo’n 650.000 klanten van onder andere Kinderkleding.nl, Kinderkleding-tekoop.nl, Happybee.nl, BoFashion.nl, Kienk.nl en Thekidsrepublic.nl krijgen het magazine opgestuurd.

Om alvast een kijkje te nemen in ons pas gelanceerde magazine klik je hier! Tevens kun je je ook vast inschrijven om de volgende edities niet te hoeven missen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top