Ga naar hoofdinhoud
SIZE

Junior Media b.v. neemt het schoenenvakblad “the right SIZE” over

LEUK NEWS deze week: Junior Media b.v. neemt het vakblad “the right SIZE” over van 333 Media b.v.! Een mooie uitbreiding van het portfolio van de uitgever. “the right SIZE” is een toonaangevend vakblad dat zich richt op de modieuze schoenmode.

De eerste editie van het magazine zal verschijnen op 5 februari. Deze beurseditie zal nog in print uitvoering gebracht worden, maar ook op online gebied zal er vanaf begin januari door “the right SIZE’ volop het laatste schoenennieuws en branche-informatie brengen. the right SIZE zal zijn leidende positie binnen de schoenenbranche nog meer gaan versterken door vanaf 2019 naast de wekelijkse nieuwsbrief en de bekende print beursedities de detaillist ook te informeren met meerdere online uitgaves van het magazine.

Overname van ‘HET SCHOENENPLATFORM’ 
In deze overname heeft Junior Media b.v. ook het online B2B platform “HET SCHOENENPLATFORM” als verlengstuk van “the right SIZE” overgenomen. Naast de overname van “HET SCHOENPLATFORM” zal het eigen opgerichte B2B platform “HET KIDSFASHIONPLATFORM” www.hetkidsfashionplatform.nl zijn doelgroep blijven bedienen!

Nog even geduld dus; We zullen u in het nieuwe jaar ook volop informeren met schoenenbranche informatie via de cross mediale platformen van “the right SIZE”.

Stay tuned!

Voor meer informatie:
Maas van Drie
mob: 06 24865925
maasvandrie@juniormedia.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top