Ga naar hoofdinhoud
c.a.s.t. kindermodenieuws

BREAKING: Lieke Poppe stopt als directeur bij C.A.S.T.

Ruim 18 jaar heeft Lieke Poppe zich ingezet voor exposantenvereniging C.A.S.T. Afgelopen week maakte ze bekend haar functie als directeur niet meer te gaan vervolgen. Na verschillende functies te hebben doorlopen bij C.A.S.T., wil Lieke nu een nieuw werkveld gaan verkennen.

Zes jaar geleden werd Lieke Poppe gekozen als opvolger van Paul van Lammeren, voormalig directeur van C.A.S.T. Ze werkte toentertijd al ruim elf jaar voor het bedrijf en kreeg steeds meer managementtaken die ze met succes vervulde, waardoor zij een logische opvolger was.

“Ik heb bij C.A.S.T. veel meegemaakt en heb veel kansen gekregen en gepakt”, aldus Lieke. “Maar nu is het tijd om een nieuw werkveld te verkennen.” Verder bedankt ze iedereen voor het vertrouwen, de samenwerking en de kansen en wenst ze hen alle goeds voor de toekomst.

Bestuur

Bestuurslid en interim voorzitter Richard Brekelmans betreurt haar vertrek ten zeerste. “De samenwerking tussen het management en het bestuur was altijd zeer prettig, professioneel en toekomstgericht. Lieke zal gemist worden.” Het bestuur heeft een procedure in werking gezet voor de invulling van de vacature. Gezien de grote veranderingen in de markt, de grote uitdagingen en de wensen van exposanten, bezoekers en klanten, is het van belang hier een geschikte kandidaat voor te vinden.

KIDS fashion mag wil Lieke Poppe bedanken en wenst haar veel succes in haar verdere toekomst.

Website C.A.S.T.: www.cast.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top