Ga naar hoofdinhoud
Jottum kindermodenieuws

BREAKING NEWS: Jottum maakt doorstart met nieuwe eigenaar!

Goed nieuws! Jottum gaat een doorstart maken met nieuwe eigenaar. Voor Nederland zullen Trix en Rui Varela Nunes van Lemarti Fashion Agency de verkoop op zich blijven nemen.

Ondanks dat het merk Jottum, evenals het kindermodemerk Cakewalk van het Nederlandse bedrijf New Fashion Kids B.V., vorige maand op 6 juni failliet is verklaard, gaat het een doorstart maken. Elly van Valkengoed – Hennessy maakt in een brief aan relaties – die exclusief aan KIDS fashion mag getoond is – bekend dat Jottum een doorstart zal maken onder een nieuwe eigenaar, namelijk de grootste leverancier van het merk. Alhoewel de naam van de nieuwe eigenaar nog niet bekend is, is er al wel bekend gemaakt dat de wintercollectie van 2017  gewoon zal worden uitgeleverd. De levering van de pre spring collectie ’18 zal zoals afgesproken plaatsvinden in november. Tevens is er bekend gemaakt dat het team van designers en agenten hetzelfde zal blijven. Voor Nederland zullen Trix en Rui Varela Nunes van Lemarti Fashion Agency de verkoop op zich blijven nemen.

MARKET by Kleine Fabriek
De nieuwe collectie van Jottum wordt dan ook gewoon getoond op de aankomende editie van MARKET by kleine fabriek, die van 9 tot en met 10 juli in de Amsterdam RAI plaatsvindt. Kom de nieuwe collectie van Jottum bekijken op stand 282!

Website Lemarti Fashion Agency: www.lemarti.nl

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top