Ga naar hoofdinhoud
Kindernieuws Bugaboo

Bugaboo zoekt nieuwe eigenaar

Kinderwagenmerk Bugaboo is op zoek naar een nieuwe eigenaar. Oprichters Max Barenbrug en Eduard Zanen zijn gestart met het verkoopproces als volgende fase in de groeistrategie. Ze hebben belangrijke investeringen gedaan om een stevige basis te creëren voor groei in de toekomst.

Uiteraard houden de eigenaren rekening met de belangen van de stakeholders. Ze zoeken naar de beste optie voor de lange termijn en verwachten dit jaar nog een update te geven over het verloop van de verkoop. Rabobank begeleid het verkoopproces.

Familieruzie
Eerder meldde KIDS fashion mag al dat Bugaboo door een familieruzie in de verkoop stond. In eerste instantie zou Zanen het bedrijf na de verkoop verlaten en Barenbrug als ontwerper betrokken blijven. Maar de twee hadden in 2012 de afspraak gemaakt dat wanneer ze niet meer samen door één deur konden, alle aandelen verkocht zouden worden. Zodoende zoekt het kinderwagenmerk nu een nieuwe eigenaar.

Over Bugaboo
Bugaboo werd een groot succes toen het in 1999 een eigen fabriek kreeg. Ook dook de hippe kinderwagen op in de Amerikaanse serie Sex and the City, waardoor veel beroemdheden met de wagen over straat liepen. Inmiddels is Bugaboo uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met zo’n 1300 werknemers in meer dan 50 landen.

Website Bugaboo: www.bugaboo.com

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top