Ga naar hoofdinhoud

Bundleboon haalt een bedrag van 500.000 euro op in Dragons’ Den

Nederlandse start-up kinderkledingwebshop Bundleboon heeft afgelopen zondag maar liefst een bedrag van 500.000 euro opgehaald bij televisieprogramma Dragons’ Den. Het programma wordt gepresenteerd door Quote-hoofdredacteur en Op1-presentator Sander Schimmelpenninck en is vanaf zondag 12 april te zien bij WNL op NPO1.

In Dragons’ Den krijgen beginnende ondernemers die op zoek zijn naar een investeerder, de kans om hun eigen bedrijf te pitchen aan vijf van de meest succesvolle zakenmensen van ons land. Michel Perridon, Nikkie Plessen, Won Yip, Shawn Harris en Pieter Schoen zijn samen goed voor zo’n 1 miljard euro en delen in het programma hun geld, kennis en ervaring met startende ondernemers.

De oprichters van Bundleboon, Monque Janke en Nelli Jeloudar, vroegen in eerste instantie 100.000 euro in ruil voor een belang van 4% in hun bedrijf. Hoewel vier van de Dragons uitstapten, verbaasde Pieter Schoen beide oprichters en de andere Dragons met zijn aanbod van 500.000 euro in ruil voor 50% van het bedrijf. Daarnaast werd 5% aan Nikkie Plessen geschonken zodat ze met haar kennis in mode en kindermode ook kon aansluiten bij het team.

Bundleboon werd in 2018 opgericht door Monique Janke en Nelli Jeloudar. Het merk biedt ouders een box met gepersonaliseerde outfits van exclusieve merken, die zijn uitgezocht door persoonlijke stylistes. Met de kledingbox hoopt Bundleboon het dagelijks leven van ouders gemakkelijker te maken.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top