Ga naar hoofdinhoud

CAST alleen op afspraak met exposant toegankelijk

Naar aanleiding van berichtgeving vanuit de overheid heeft het management van CAST maatregelen getroffen. CAST blijft enkel open voor (reeds geplande) afspraken met exposanten tot nader order (ingang per direct). Enkel exposanten kunnen bezoekers toegang tot het pand verlenen met hun toegangspas. Detaillisten worden verzocht om zelf contact op te nemen met de leverancier.

Ook heeft CAST overige maatregelen getroffen. Zo is de catering per direct gesloten en mag er geen voedsel op het Middenplein genoten worden of worden gezeten voor overleg. Het evenement CAST & ACCESSOIRES wordt verplaatst naar een latere datum en alle geplande inkoopdagen en evenementen voor maart 2020 komen te vervallen. Het betreden van het gebouw kan vanaf nu enkel met een toegangspas, de toegang kan worden ontzegd op ieder moment binnen de periode waarin de overheidsmaatregelen gelden. Daarnaast blijven alle eerder gestelde hygiënemaatregelen van kracht. Er wordt aangeraden CAST enkel te bezoeken wanneer dit echt nodig is, dit is ieders sociale individuele verantwoordelijkheid richting de maatschappij. Bij ziekte of diagnose van het virus wordt verzocht direct het management in te lichten.

Verdere updates zullen volgen via onze nieuwsbrief & de website van CAST. Voor meer informatie over de maatregelen die de overheid stelt, verwijzen wij door naar de website van het RIVM. Om het management van CAST niet onnodig te belasten wordt verzocht alleen bij dringende vragen contact op te nemen: info@cast.nl of 030-6037233.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top