Ga naar hoofdinhoud
kindermode

Chaos and Order gaat tóch door!

Onlangs vertelden wij in dit bericht dat Chaos and Order, na de laatste collectie van het jubileum jaar, de branche zou gaan verlaten. Toch heeft eigenaresse Miranda Smid ervoor gekozen om door te gaan; Chaos and Order blijft bestaan! Een feestje voor de kindermodebranche.

Na even afstand te hebben genomen, heeft Miranda toch besloten om door te gaan. “De ingeslagen weg van afgelopen winter is goed ontvangen en het blijft toch het leukst om te doen!” aldus Miranda Smid.

Ook kwam ons ter ore hoe de nieuwe wintercollectie eruit zal gaan zien. De collectie zal in het teken staan van wat rustige kleuren gecombineerd met accentkleuren. Ook zal er gebruik gemaakt worden van verschillende stoffen in kleuren navy, camel en winered of rood. De stoffen zijn van goede kwaliteit en ook bevatten de kledingstukken fijne details, vaak goudkleurig. Miranda brengt deze collectie vooral verschillende jurkjes, rokjes, sweaters en winterjassen. Maten gaan van 98/104 tot en met 158/164 en de items hebben een smalle pasvorm.

Website Chaos en Order: www.chaos-and-order.com
Contact Miranda Smid: miranda@chaos-and-order.com

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top