Ga naar hoofdinhoud

Chaos and Order voegt jongens en accessoires toe aan collectie

Yesss! Op veler verzoek heeft kindermodemerk Chaos and Order nu ook een collectie aan jongenskleding en accessoires toegevoegd aan het assortiment.

Jongens
De jongenscollectie heeft, evenals de andere collecties, de hoogwaardige jersey kwaliteit waar het merk om bekend staat. De kleurrijke en comfortabele collectie heeft een mooie, smalle pasvorm en is met veel zorg afgewerkt. Qua kleur en design sluit de jongenscollectie feilloos aan bij de meisjescollectie, waardoor het elkaar versterkt. De collectie is verkrijgbaar in de maten 98/104 tot en met 158/164. Prijzen variëren van €29,95 voor de t-shirts tot €34,95 voor de shorts. De levering vindt plaats in februari 2020.

Accessoires
Om de look af te maken zijn er voor de meiden twee nieuwe accessoires toegevoegd aan het assortiment: haarbanden en sokken. De headbands zijn uitgevoerd in dezelfde jersey prints als de rest van de collectie en zijn verkrijgbaar voor € 6,95. De sokken zijn sportief en gemaakt in een kleurrijke Rainbow print, waardoor deze ook aansluit op veel verschillende thema’s binnen het assortiment. De sokken zijn verkrijgbaar in de maten 26-30, 31-33 en 34-36 en worden verkocht voor €16,95.

Website Chaos and Order: www.chaos-and-order.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top