Ga naar hoofdinhoud
kindermodenieuws

Cos breidt maatrange kindercollectie uit

Zweedse modeketen COS heeft door middel van een persbericht laten weten dat het de maatrange van de kindercollectie uitbreidt. Vanaf nu kunnen kinderen tot tien jaar ook terecht bij COS.

Voor de kindermodelijn ontwikkelt COS kleding, nachtmode, schoenen en accessoires voor kinderen tot en met tien jaar. De kleding loopt tot maat 134/140. De AW18/19 collectie is gebaseerd op de dames- en herenkleding. Er wordt gebruik gemaakt van merinowol, katoen, denim, flanel en cashmere. Ook de ribstof corduroy vind je terug in de lijn.

Via de online shop gaat het merk ook lifestyle producten aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan boeken en speelgoed voor kinderen. Zo kan de jongere generatie de wereld van kunst en design beter leren kennen. Vanaf 16 november kun je bij COS online dus ook voor deze producten terecht.

Over COS
Modeketen COS is opgericht in 2007 en heeft 255 winkels in zo’n 40 landen. De collecties zijn beinvloed door de wereld van architectuur, fotografie, textiel en keramiek. Dit zie je terug in visuele concepten van de winkels, de kunstinrichting van de campagnes en de content op de website.

Website COS: www.cosstores.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top