skip to Main Content

Style labels komt met eerste fairtrade newborn-collectie

Een nieuwe mijlpaal is dat het kindermodelabel Levv tijdens de Fairtrade Cotton Week als eerste kinderkledingmerk met een fairtrade newborn-collectie komt. Levv is onderdeel van het Nederlandse Style labels, dat internationaal hard haar best doet voor duurzaamheid.  

Tien jaar geleden startte Monique van der Staay met Quapi Kidswear, een kindermodemerk dat staat voor comfortabele kleding van hoge kwaliteit. Vanuit de wens om meerdere labels op de markt te introduceren, ontstond in 2017 Style Labels. Het merk is sindsdien al drie keer uit zijn jasje gegroeid.  

En zo werd in 2018 Levv Girls geboren. Het meisjeslabel groeide al snel uit tot een volwaardig kindermerk voor meisjes én jongens met een grote matenrange.  

Style Labels laat weten trots te zijn om met Levv al eerste Nederlandse kinderkledingmerk de stap te zetten naar een fairtrade collectie. Er is gebruikt gemaakt van bio katoen dat zacht aanvoelt. Het allerbeste dat op dit moment verkrijgbaar is voor zowel mensen als de wereld, noemt van der Staay. Het doel, dat met deze eerste stap gezet wordt, is om het bio katoen op termijn voor alle newborn-collecties te gaan gebruiken. Voor zowel Levv als Quapi en andere merken van Style Labels.  

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top