Ga naar hoofdinhoud
Tumble 'N Dry

De geboorte van de vernieuwde Tumble ’N Dry ZERO essentials

Goed nieuws: Tumble `N Dry heeft een nieuwe aanvulling op hun baby-collectie! Mocht je Tumble `N Dry niet kennen, dit is een populair kindermerk met modieuze en stoere kleding voor kids van alle leeftijden. En dat de hernieuwde ZERO collectie er heel schattig uitziet is maar één van de vele kwaliteiten.

Verwelkom de geboorte van de uitgebreide Tumble ’N Dry ZERO essentials (maat 50-74), dé collectie met alle must-haves voor baby’s. De ZERO collectie steunt op vier peilers: ten eerste is het streven dat producten uit de collectie altijd voorradig zijn. Het is van belang dat alle basics die je nodig zou kunnen hebben voor een babygarderobe beschikbaar zijn wanneer jij dat wilt. Kleding voor baby’s moet zacht en mild zijn, daarom wordt de volledige ZERO collectie gemaakt van 100% organisch katoen. Naast fijne materialen willen we natuurlijk kunnen genieten van onze kinderen zolang ze nog klein en schattig zijn, om dit te omarmen bestaat de kleding uit de ZERO collectie uit zachte kleuren en lieve printjes. Ten slotte staat ZERO Essential voor praktische kleding die mooi zit en scherp geprijsd is. Alvast een klein voorproefje:

Mocht deze collectie je aandacht hebben getrokken dan blijft er eigenlijk nog maar één vraag over, are yóu ready to Tumble?

Website Tumble ‘N Dry: www.tumblendry.com

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top