Ga naar hoofdinhoud

De Retour Jeans AW20 Collectie wordt nu uitgeleverd

De Retour Jeans AW20 Collectie wordt momenteel uitgeleverd. Afgelopen december was KIDS al aanwezig bij de lancering om deze fantastische collectie te bewonderen. We hebben alvast wat gave looks voor jullie op een rijtje gezet!

Girls
We gaan dit seizoen helemaal los met de printjes. Ga je voor de panterprint of toch liever de zebraprint? Wij kunnen in elk geval niet kiezen! Toch een wat klassiekere print? Dan is de ‘Pied de Poule print’ perfect voor jou! Ook aan de rock-chicks onder ons is gedacht. Durf te shinen in metallic! Ben je meer een girly girl? Kies dan voor een fleurig rokje of een prachtige maxi dress, zoals in de look hieronder. Toch meer een jeans meisje? De flared broek blijft hot en is een musthave item voor in je kledingkast. Het kleurenpalet bestaat dit seizoen uit paars- en lila tinten. Daarnaast is de klassieke camel kleur mooi te combineren met een jeans of zebraprintje. 

Boys
Ook in de boys collectie ontbreken de printjes dit seizoen niet. De camouflage print is dit seizoen een must en zeker een blijvertje. Nieuw dit seizoen zijn de reflecting details, terug te zien op jassen, sweats en tees. De boys zien er dit seizoen weer stijlvol uit in een mooi shirt. Wat dacht je van een ruit, zoals in de look hieronder? Of ga je liever voor een denim shirt? Het kleurenpalet bestaat uit het bekende rood, wit en blauw. Groen is dit seizoen een frisse toevoeging. Nieuw in deze collectie zijn twee comfy en stoere jersey shirts. We like! Toch liever een stoere sweater? It’s up to you. Ook aan de koude en natte winterdagen is gedacht. De waterdichte jas is een absolute musthave!

Website Retour Jeans: www.retourjeans.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top