Ga naar hoofdinhoud
De Retour Jeans SS20 collectie

De Retour Jeans SS20 collectie

De nieuwe speelse SS20 collectie van Retour Jeans is ideaal voor de echte snelheidsduiveltjes die niet kunnen wachten om richting de zomer te racen. Wij zijn al bijna even enthousiast als de kids die deze zomer deze collectie zullen gaan rocken! Hierbij een korte preview van de lookjes waarvan we de zomer in ons bol krijgen.

GIRLPOWER

Ooooh, girls just wanna have fun! Maar de Retour Jeans girls weten hoe je de meeste plezier kan hebben terwijl je ready for the game bent: een goede dosis sparkles en spierballen is wat de girls zomercollectie ons laat zien. Met deze echte eyecatcher flared jeans komen de Retour Jeans girls fashionable voor de dag. Maak de look af met een kleurrijk luchtig blousje en je bent ready to bougie!

No boys allowed! Met dit gave retro print t-shirt ben je klaar voor elke uitdaging. In combinatie met een stoere korte hotpants, afgewerkt met een stylische zwarte bies aan de zijkant maak jij jouw zomeroutfit helemaal af.

DAREDEVILS

Voor de echte waaghalzen heeft de Retour Jeans collectie voor boys genoeg in petto! De comfortabele basic items zijn verkrijgbaar in gedurfde en uitgesproken kleuren als rood en groen. Perfect voor boys die graag gezien worden en niet bang zijn voor een beetje colourblocking!

Tijdens de koelere zomeravonden hullen boys zich in dit jack met de iconische Retour Jeans kleuren rood, wit en navy blauw. Combineer het met deze stoere jeans en de boys zijn klaar voor de start! GO!

Verkoopinformatie Retour Jeans
Floris Sajet
+31 (0)6 22336289
floris@retourjeans.comwww.retourjeans.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top