Ga naar hoofdinhoud
kindermode

(Deels) failliete Gsus vindt nieuw onderdak

Vorige week is Gsus Wholesale failliet verklaard door de rechtbank in Amsterdam. Volgens curator Alexander op ’t Hoog van advocatenkantoor Wieringa heeft het faillissement betrekking op de wholesale-tak. Al gauw is er een nieuwe koper voor het merk gezocht én gevonden.

De wholesale-tak richtte zich voornamelijk op het ontwerpen van de kleding en de verkoop aan grote partners als Zalando. De merkrechten vallen niet onder de failliete B.V., waardoor een doorstart vanuit het huidige faillissement niet mogelijk is.

Nieuwe koper
Toch maakt het bedrijf zich momenteel klaar voor een herlancering. Gsus is onlangs namelijk verkocht aan ‘iemand uit de branche’, volgens voormalig CEO Jop Pollmann. Tot nu toe is er alleen een deal gesloten over de merkrechten. Pas bij de herlancering wil de koper van Gsus Sindustries zich bekend gaan maken. Wat de plannen van de nieuwe koper precies zijn, is vooralsnog onbekend.

Over Gsus
Sinds 2010 maakt Gsus onderdeel uit van Varova Fashion. Na tegenvallende resultaten gingen de zusterbedrijven Sissy-Boy, Open32 en Tumble ’N Dry verder onder Standard Investment en Men At Work en Kings of Indigo werden door de oprichters teruggekocht. Voor de merken Gsus, Ontour en JC Rags ging men op zoek naar nieuw onderdak.

Website Gsus Sindustries: www.g-sus.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top