Ga naar hoofdinhoud
De Retour Jeans SS20 collectie

Derde levering Retour uitgeleverd

De derde levering van Retour Jeans is inmiddels uitgeleverd. Hoog tijd voor een korte preview van de looks waar we echte zomerkriebels van krijgen. Because every day is one step closer to summer!

GIRLS JUST WANNA HAVE FUN

De Retour Jeans girls weten hoe je de meeste plezier kan hebben terwijl je ready for the game bent: een goede dosis sparkles en spierballen is wat de girls zomercollectie ons laat zien. Met deze stoere skinny jeans zien de Retour Jeans girls er van top tot teen fashionable uit. Maak de look af met een fleurige top en jij bent klaar voor de zomer!

No boys allowed! Met dit gave retro print t-shirt met luipaardprint is geen enkele uitdaging jou te gek. In combinatie met een stoere korte hotpants maak jij jouw zomeroutfit helemaal af.

DO YOU DARE?

Voor de echte waaghalzen heeft de Retour Jeans collectie voor boys genoeg in huis! De comfortabele basic items zijn verkrijgbaar in gedurfde en uitgesproken kleuren als paars en groen. Perfect voor boys die willen opvallen en niet bang zijn voor een beetje colourblocking. Durf jij het aan?

Uiteraard mag een iconisch Retour Jeans jack in de kleuren rood, wit en navy blauw niet ontbreken. Perfect voor de koelere zomeravonden. Combineer het met deze stoere jeans en de boys zijn klaar voor de start! 1,2,3 GO!

Verkoopinformatie Retour Jeans
Floris Sajet
+31 (0)6 22336289
floris@retourjeans.comwww.retourjeans.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top