Ga naar hoofdinhoud
develab en villa pardoes

Develab steunt Villa Pardoes

Kinderschoenenmerk Develab is van mening dat ieder kind, groot of klein, ziek of gezond, een onbezorgde tijd moet kunnen beleven. Om die reden is het bedrijf een samenwerking aangegaan met Villa Pardoes, een vakantiepark voor ernstig, mogelijk levensbedreigend zieke kinderen tussen de vier en twaalf jaar.

Het park bevindt zich naast attractiepark de Efteling en ligt in een bosrijke omgeving. Villa Pardoes is opgericht omdat het niet voor ieder kind vanzelfsprekend is buiten te kunnen spelen en erop uit te gaan. Sommige kinderen brengen zelfs grotendeels hun tijd door in het ziekenhuis. Het park draait dankzij vrijwilligers, medewerkers en sponsoren.

Develab draagt een steentje bij door middel van een sponsor-actie. Dit voorjaar krijgt de consument bij aankoop van een paar Develab schoenen een actiekaart met een code. Deze code kan online worden ingevoerd en hiermee maakt de consumen kans op drie overnachtingen in een zespersoons villa van Oasis Parcs in Ouddorp. Bij iedere gecheckte code doneert Develab €0,50 cent aan vakantiepark Villa Pardoes. Ook staat er op de website een teller die bijhoudt hoeveel geld er al is ingezameld.

Tot slot heeft Develab Rosanne, Mats, Roos, Sven, Ethan, Vivienne, Emiel en Nona mee op avontuur genomen en ze ‘model for a day’ gemaakt. De kids werden gefotografeerd met hun nieuwe Develab schoenen.

Wil je meer informatie? Kijk dan hier.
Website Develab: www.develab.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top