Ga naar hoofdinhoud
kindermodebeurs

Don’t miss it: Kindermodebeurs SundaySchool (13 januari)

Aanstaande zondag vindt hij dan officieel plaats: de derde editie van kindermodebeurs SundaySchool. Het thema, al eerder door ons bekend gemaakt, is WinterWonderland. Er is een hele hoop te doen deze dag en natuurlijk lees je er alles over op KIDS fashion mag. Let’s go!

Parkeren en garderobe
Bij de Fabrique in Maarssen kun je gratis parkeren en als je een beetje op tijd bent zelfs voor de deur! Tevens kun je je spullen kwijt in de gratis garderobe. En dan kan de WonderlandWalk beginnen…

Where to go
Dankzij onze eigen ontwikkelde plattegrond heb je bij binnenkomst al een overzicht van alle mooie merken. Zo weet je precies waar je moet zijn! Pak er een lekkere kop koffie of een warme choco bij (volledig binnen het thema natuurlijk) en je bent ready to go. Op twee plaatsen kun je terecht voor food en drinks: in de Perserij (the Plaza) en in de Winterlodge.

Collecties uit binnen- en buitenland
Waar de beurs natuurlijk om draait is het bezichtigen van kinderkleding van een hele boel bekende en onbekende merken. Maak kennis met zo’n 220 collecties van diverse merken uit binnen- en buitenland, zoals de allereerste kindermodecollectie van G-Star! Ook Scotch&Soda heeft een nieuwe lijn en we zien veel vertrouwde merken terug als Z8, Quapi Kidswear en Retour Jeans. Meer merken vind je uiteraard terug op onze plattegrond.

Modeshows diverse merken
Je kunt in Silo 36 terecht voor leuke modeshows. Om 10:30 start Frankie & Liberty, om 11:30 zal Indian Blue Jeans de nieuwe collectie showen mét een optreden van meidengroep Amasing, om 12:30 zie je de nieuwste collectie van Black Bananas en om 13:30 zal de show van Garcia te bezichtigen zijn. Ieder optreden duurt zo’n vijf minuten, behalve de grote modeshow door Justbymanon, welke plaatsvinden om 15:00. Deze show duurt zo’n 35 minuten. Be there, het belooft een spektakel te worden!

Make a Wish
Aan het eind van de modeshow van JustbyManon zal het bedrag voor Make-A-Wish bekend gemaakt worden. Dit bedrag is bij elkaar gebracht door meerdere merken en bezoekers. Ook de winnaar van de wintersportcheque wordt op dat moment bekend gemaakt.

Borrel in Winterlodge
Nog even nagenieten en gedachten uitwisselen? Dit kan tijdens de borrel die van 16:00 tot 18:30 plaatsvindt in de Winterlodge. Hier kun je ook even de tijd nemen om de collecties rustig door te bespreken. Rond 18:30 is de kindermodebeurs afgelopen.

Website SundaySchool: www.sunday-school.nl

Bezoekadres:
De Fabrique
Westkanaaldijk 7
3542 DA Maarssen

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top