skip to Main Content

Edwin Belt kondigt vertrek aan bij INretail

Na 14,5 jaar heeft Edwin Belt, branchespecialist bij INretail, besloten dat het tijd werd om een nieuwe stap in zijn carrière te zetten. Middels een persbericht kondigde hij zijn vertrek aan. Hoe de toekomst er voor hem precies uit gaat zien, weet Belt nog niet. Echter hoopt hij stappen te gaan zetten waarin hij zijn opgedane kennis, ondernemersgeest en passie voor het retailvak kan blijven inzetten en zich zo weer door kan ontwikkelen in nieuwe richtingen.

“Mitex was de organisatie waar ik ruim 14 ½ jaar geleden begon als relatiemanager Mode en de organisatie waar ik mijn carrière voor een groot deel heb mogen vormgeven. Na de fusie tussen Mitex en CBW in 2009 werd de naam in 2013 gewijzigd naar INretail en heb ik vanaf dit moment de rol van branchespecialist Mode met veel energie, plezier en passie uitgevoerd. Ik ben enorm trots op wat wij vanuit INretail met de gehele branche allemaal bereikt hebben. Ik zal terugkijken op de vele mooie momenten en hoogtepunten van de afgelopen jaren. Ik wil je via deze weg hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking, die mijn periode bij INretail op een mooie en positieve manier heeft beïnvloed. Voorlopig ben ik nog even bij INretail dus hoop ik jou binnenkort nog te spreken en mocht dat niet lukken, ik zal de retail niet verlaten, dan komen we elkaar vast en zeker in een andere hoedanigheid dan ook, weer tegen.”

De laatste werkdag van Belt zal op 30 juni zijn. Hij blijft in de tussentijd op hetzelfde telefoonnummer bereikbaar. Zijn emailadres daarentegen zal na 30 juni a.s. gewijzigd worden naar: edwinbelt@icloud.com


Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top