Ga naar hoofdinhoud
shoesme winactie

Eerste winnaar ontvangt Babboe bakfiets van Shoesme

Zoals KIDS fashion mag eerder al schreef geeft Shoesme dit seizoen iedere maand een elektrische Babboe bakfiets weg ter waarde van €2399,00 euro. Middels een actiecode bij iedere Shoesme aankoop kan de consument meedoen met de winactie. Deze week heeft het schoenenbedrijf de eerste winnaar uit maart bekend gemaakt.

Irma Wuite uit Nibbixwoud kocht bij Moby-Bo in Hoorn een paar Shoesme BABY-PROOF stapschoentjes voor haar jongste dochter. De code die ze hierbij kreeg bleek deze maand de winnende code en dus nam Irma de prijs in ontvangst bij de desbetreffende winkel.

Een groot feest
Samen met haar twee dochters en moeder nam Irma de Babboe bakfiets in ontvangst. Ook confetti, ballonnen, bloemen en taart konden niet ontbreken. Tijdens de testrit, met twee kinderen tegelijk in de bakfiets, ging ze als een speer. Ideaal!

Meer prijzen
Niet alleen Irma zal dit seizoen een gelukkige winnaar zijn, in de andere maanden geeft Shoesme ook een Babboe bakfiets weg. Vergeet de consument dus geen kraskaart mee te geven bij aankoop van een paar Shoesme schoentjes. Met de unieke code op de kraskaart kan de klant online meedoen met de winactie en wie weet vindt het feest de volgende keer plaats in uw eigen winkel!

Winactie: www.shoesme.nl/win

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top