Ga naar hoofdinhoud

Enquête datum kindermodebeurs SundaySchool

Nu de overheid en het RIVM ons melden dat de Corona-piek achter ons ligt, proberen we een beetje vooruit te kijken. De meeste kinderwinkels zijn weer open, en de verkopen zijn gezien de omstandigheden helemaal niet slecht. Normaal is de hele situatie niet, ons wordt verteld dat we voorlopig rekening moeten houden met een 1,5 meter economie. Er wordt een beroep gedaan op ons improvisatievermogen, en ondanks deze crisis zien we een aantal mooie initiatieven.

Zo zit ook kindermodebeurs SundaySchool niet stil. We hebben hen gebeld met de vraag of er al meer duidelijkheid is of deze beurs doorgaat deze zomer. Volgens Rob de Vos is die kans nog steeds aanwezig, zij horen terug van merken en inkopers dat juist nu oriëntatie belangrijker is dan ooit, en willen daarin ook graag helpen. Er liggen scenario’s klaar die rekening houden met voldoende afstand en het voorkomen van verdere besmettingen. De Vos verwacht met enkele weken te horen of zij toestemming krijgen vanuit de overheid.

SundaySchool heeft vervolgens de vraag bij ons neergelegd of wij willen inventariseren wanneer de beurs zou moeten plaatsvinden. Daar werken we natuurlijk graag aan mee, vandaar dat we u willen vragen een korte vragenlijst in te vullen, waarbij er ook een mogelijkheid is uw wensen en gedachten kenbaar te maken.

We realiseren ons dat de genomen maatregelen een enorme impact op de markt, op zelfstandigen, familiebedrijven en grote retailers heeft. Door middel van het verkrijgen van inzichten denken we jullie samen met SundaySchool op deze manier goed te kunnen bedienen aankomend seizoen.

Wij wensen alle betrokken ondernemers veel sterkte, succes en gezondheid toe en staan open voor suggesties die ons allen verder helpen.

De resultaten van de enquête worden na afloop met jou gedeeld als je je e-mailadres invult. Indien de resultaten worden gebruikt voor publicatie worden contactgegevens niet vertoond en individuele gegevens worden niet herleid.

Klik hier om de enquête in te vullen!

Met vriendelijke groet,

Namens de organisatie SundaySchool en het KIDS fashion mag team

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top