Ga naar hoofdinhoud
kindermode

Exclusief: Beebielove richt zich op de allerkleinsten

Een nieuwe lijn bij Beebielove! Met een NOOS collectie in de allerkleinste maatjes (50 tot 68) breidt het babymerk uit en wij vertellen je er graag meer over.

De NOOS (never out of stock) collectie is, zoals het woord zelf aangeeft, het gehele jaar door bij te bestellen door de winkeliers. Ideaal dus voor de klant die een kindje verwacht! Vier pakketten maken de collectie compleet. Zo richt één pakket zich op meisjes, zijn er twee ontwikkeld voor jongens en is er ook een pakket unisex. Wit wordt gecombineerd met kleuren als roze, blauw, okergeel, antraciet en grey melee. Cute!

Over de kleding
De kleding is fijn geprijsd. Zo liggen de verkoopprijzen voor tops rond de €13,99 en zullen broekjes te koop zijn voor zo’n €14,99. Ideale prijzen dus, maar bovenal comfortabele kleding voor de kleintjes; wat wil je nog meer? Dit zijn dan ook de twee belangrijkste punten waar Beebielove op inspeelt. Setjes zullen in de winkel bijvoorbeeld voor zo’n €30,00 te koop zijn. En het leuke is; de klant kan ze ook aan iemand cadeau doen!

Inhoud van de pakketten
In de pakketten zitten leuke shirts, vestjes, broekjes, jurkjes, box pakjes, mutsjes en sokjes in de mooiste basiskleuren. Hierdoor is een pakket tijdloos en dus op ieder moment makkelijk in gebruik te nemen. Ze zijn na te bestellen en starten vanaf €238 inkoop. Diverse maten zijn beschikbaar binnen de nieuwe lijn van Beebielove.

      

Zie jij deze lijn wel zitten in je winkel of webshop? Neem in Nederland dan contact op met Iris Kruijf (06-31773261) en in België met Gitte Bosteels (+32484081435)

Website Beebielove: www.beebielove.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top