Ga naar hoofdinhoud

Exclusieve hotspots bij C.A.S.T.

Bij C.A.S.T., centrum voor accessoires, schoenen en tassen, kun als ‘branche-vreemd’ bedrijf je merk(en) binnenkort presenteren in de vorm van een hotspot. Wanneer je een hotspotter bent, krijgt je bedrijf een centrale ligging en kun je alles geheel naar eigen wens inrichten. Zo worden retailers ook op andere aspecten geïnspireerd. 

Vanaf 2018 kun je door middel van een hotspot je ‘branche-vreemde’ merk naar eigen wens presenteren aan de gasten van C.A.S.T.. Een hotspot is mogelijk voor bedrijven met winkelinrichting, visual merchandising, geurmarketing, verlichting en nog veel meer.

Door de centrale ligging van de hotspot is zichtbaarheid gegarandeerd. Daarnaast wordt het bedrijf gepresenteerd op de website en verschijn je ook nog in de maandelijkse C.A.S.T.-nieuwsbrief.


Elk half jaar komen er duizenden retailers naar C.A.S.T. om zo’n 160 showrooms te bekijken. Ook zijn er regelmatig gastexposanten aanwezig om de retailers te inspireren. Dankzij de hotspots die begin volgend jaar geïntroduceerd worden, krijgen ook ‘branche-vreemde’ bedrijven de mogelijkheid zich te laten zien op C.A.S.T..

Website C.A.S.T: www.cast.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top